Ambitie

Voorloper in renovatie

Built4U haar tijd vooruit
Built4U werd in 2009 opgericht. Eigenlijk ver voor haar tijd. De discussie over de CO2 uitstoot in de gebouwde omgeving werd nauwelijks gevoerd en de wereldwijde klimaatakkoorden waren toen nog niet geratificeerd. Inmiddels is Built4U uitgegroeid tot een Stichting die tot doel heeft het realiseren van een grootschalige reductie van de CO2-uitstoot. Tegen de laagst mogelijke kosten door een revolutionair concept, waarmee het wooncomfort verbetert en een fors lagere energiebehoefte wordt gerealiseerd (volgens de Passief Bouwen principes).

Bewezen concept
Built4U heeft inmiddels voor een aantal wooncorporaties projecten gerealiseerd. Renovaties die zonder uitzondering de gestelde energiedoelstellingen overtreffen en de woonlasten voor de bewoners nog verder verlagen. Op beleidsniveau wist Built4U ook haar invloed uit te oefenen, mede door ons werd de EPV verbreedt.

Built4U biedt de oplossing
De Nederlandse woningcorporaties hebben dus een uitdaging. Built4U biedt de oplossing. In korte tijd is de woning door een prefab schil gerenoveerd volgens de principes van passief bouwen. Dat resulteert in een minimale energievraag, maximaal wooncomfort en lage woonlasten voor de bewoner in de toekomst.

heerenveen_before heerenveen_after

Built4U:

  • Bewezen concept¬†voor de renovatiemarkt
  • Betaalbare oplossing
  • Energiezuinige, gezonde, comfortabele woningen
  • Realiseert doelstelling energietransitie 2050

Lees meer over de ambitie van Built4U.

‘Begin vandaag met het renoveren van morgen’